Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.02.2022 10:57:00

ANO, bylo líp, už dosněmovalo

ANO, bylo líp, už dosněmovalo

Komentář na facebookovém profilu k narůstající únavě Andreje Babiše

 Tentokrát jsem se se svým odhadem netrefil. Očekával jsem 103 procenta hlasů pro Andreje, ale nestalo se tak. Naopak. Šéf je unavený, sněmovna ho nebaví a imunitu mu zaručuje už jen prezidentský post. Nepomohl ani výtvarný počin Starého Efka, ubezpečování všech členů ANO, že se mu (rozuměj Šéfovi) při předsednické volbě nepostaví, si mohl Andrej při mnohoznačnosti češtiny vykládat všelijak.

Realitu Aktivu Nespokojených Občanů 2011, bude líp (to už víme, jak to dopadlo) nepochopil redaktor ČT po opětovné sobotní výhře majitele nejsilnější politické frakce ve sněmovně. Babiš se totiž rozpovídal o ostravském primátorovi Macurovi ve stylu, že ve vedení hnutí nic nedělal. Přitom "byl členem představenstva", děl Babiš. Zblblý redaktor ho opravil, že členem předsednictva. Babiš na to nereagoval, přestože měl pravdu. V ANO je de facto představenstvo.

Uvidíme, jak bude Babišova karavan show úspěšná, ale pokud to zejména ODS tentokrát totálně nezpacká, tak jeho výkonná moc v politice už se bude jenom tenčit. Kdyby byl v naší zemi pořádek a okolo klid, tak by asi koncept strany pro všechny měl naději. Jenže u nás je po osmi letech moci Babiše bordel a několik krizí současně a o dnešním světě ani nemluvě. Už hodně dlouho nebyl tak chaotický, rozhádaný, na pokraji války a ekologického kolapsu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama