Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.07.2021 13:12:00

Český covid speciál do Tokia

Český covid speciál do Tokia

Komentář na facebookovém profilu k nákaze české olympijské výpravy koronavirem

 O rozkladu české morálky už denně padají další a další důkazy. Ještě naši sportovci ani nenastoupili na slavnostním zahájení, a už svým hostitelům pěkně zatopili. Nenaočkovaný lékař Voráček je jen špičkou české neodpovědnosti a nevím, zda tenisový svaz nebo olympijský výbor ukázkou rozkladu českých institucí a organizací. Kdo poslal pana Voráčka do Tokia a pan Voráček by nyní měli ze svého kompenzovat újmu těm, pro které olympiáda skončila dříve, než začala. Spousta dřiny, možná první a poslední šance na úspěch, dokonce odložené mateřství kvůli diletantům.

Jenže pan Voráček není jediný. Nikdo nespočítá, kolik odpíračů roušek a očkování stejně jako Slukové zavařilo svým kolegům v práci, v nemocnicích, v domovech důchodců, nebo v LDN. Ale to, že počet mrtvých přesáhl 30 tisíc, že desetitisíce lidí se potýkají se závažnými následky... hovoří za vše. Nechápu, proč vláda jasně neřekne, že tihle lidé nesmějí ohrožovat jiné na životě a na zdraví.

Zrovna tohle není o svobodě, ale o neodpovědnosti a demonstrativním sobectví.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama