Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.01.2022 10:21:00

Divné chování policie

Divné chování policie

Komentář na facebookovém profilu k pondělní demnstraci proti přijetí novely pandemického zákona

 Na Malostranské náměstí dorazil chcíplý pes Chcípl pes se šibenicí. Na ní byl pověšen nápis "Vlastizrádci a jejich přisluhovači skončí na šibenici". Pod jakýmsi nespecifikovaným pódiem byla fota Kubka a Primuly s nápisy "zrádci". Podle policie nejen nejde o trestný čin, ale ani o přestupek.

Pánové, kam až necháte řádění téhle bandy dojít? K tomu, až se nějaký trouba nechá zfanatizovat a někomu ublíží, jako málem ten lump, co nakonec kácel stromy na železniční trať?

P.S. tak právě Chcípl pes oznámil, že se od šibenice na akci Chcípl pes distancuje. Oni nic, oni muzikanti. Není to poprvé, kdy by měl hnát někdo organizátory akce k odpovědnosti za to, co se tam děje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama