Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.08.2022 12:06:00

Dnes už o odhozené nedopalky asi nepůjde

Dnes už o odhozené nedopalky asi nepůjde

Komentář na facebookovém profilu k vývoji situace na Krymu

 Ruským okupantům i separatistickému obyvatelstvu na Krymu začíná být horko. Ruská smetánka se překotně stahuje z letních radovánek a prchá do své země zaslíbené, občas s pláčem. Po dnešku už si Rusové sotva vystačí se lhaním, že jde o náhodnou nekázeň, či neočekávaný akt jednotlivce.

Ruské vojenské objekty, a v Rusku i strategická infrastruktura, jsou čím dál ve větších plamenech. Doufám, že se Rusové ve vlastním zájmu strůjce tohoto zla co nejdříve zbaví a další vrahy kolem něj postaví před válečný soud. Jinak tíha války a ohrožení jejich životů se bude stále více dotýkat i jich, i když přímo součástí okupačních vojsk nebudou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama