Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.06.2022 19:58:00

Mám deprese z toho, kam to spějeme

Mám deprese z toho, kam to spějeme

Komentář na facebookovém profilu ke klimatické hrozbě.

Ach jo. Kdysi se na zvolání „Jak je ti Rakousko" ozývala ozvěna „Ouzko, ouzko...". No, Rakousku asi dnes není zdaleka tak ouzko, jako nám. A bude hůř. Když jsem dnes odpoledne slyšel zase nějakého vola na R Plus, který říkal, že vedle všech krizí nás ještě ohrožuje Green Deal, tak už nevím. Spíš nás ohrožují idioti, kteří neví, jak se „hrozba" mění v příležitost. Ale když problém planety Země budeme brát jen jako hrozbu, tak se naplní. Ale v první řadě u nás, protože zastaralé cajky plodící emise, neefektivní výrobní procesy a ignorování pokroku tady lidem klidný život v prosperitě nikdy nezajistí.

Asi požádám kamarády, aby mně materiály z cest nevozili. Vždycky mám deprese z toho, kam to spějeme. A propó, kolik z vás si z fleku vzpomene, jak se jmenuje například současná ministryně životního prostředí?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama