Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.06.2010 14:47:39

Našich 6 kandidátů jsou inteligentní a zkušení lidé

Našich 6 kandidátů jsou inteligentní a zkušení lidé

TOP 09 představila kandidáty pro volby do Zastupitelstva hl. města Prahy

Krajský sněm pražské organizace TOP 09 ve čtvrtek 24. 6. 2010 zvolil kandidáty pro podzimní volby do Zastupitelstva hlavního města Prahy. „Jsem rád, že Vám dnes mohu představit šestici kandidátů na pražský magistrát. Jsou to velmi inteligentní a zkušení lidé. Věřím, že každý z nich, pokud na podzim získá důvěru voličů, bude schopný přispět k transparentnosti a profesionalitě politiky našeho hlavního města,“ řekl předseda pražské organizace TOP 09 František Laudát. Tuto šestici doplní v průběhu července kandidát TOP 09 na post pražského primátora.

Zvolenými kandidáty jsou:

Ing. Eva Vorlíčková, podnikatelka a předsedkyně regionální organizace TOP 09 Prahy 5. V politice by se chtěla věnovat především podpoře malých a středních podnikatelů.

Doc. Ing. Martin dlouhý, pedagog na VŠE a předseda regionální organizace TOP 09 Prahy 3. Skrze politiku by chtěl pomoci zkvalitnit vysokoškolské vzdělávání.

Mgr. Nataša Šturmová, předsedkyně regionální organizace TOP 09 Prahy 7, se zabývá speciální pedagogikou a tomuto oboru by se chtěla věnovat i v politice.

Mgr. Albert Kubišta, historik, kurátor soukromé sbírky, nezávislý konzultant a předseda regionální organizace TOP 09 Prahy 2. Profesně se specializuje na církevní dějiny a dějiny politické propagandy. V politice by se chtěl zasadit o rozvoj kultury.

RNDr. Tomáš Hudeček, odborný asistent na Univerzitě Karlově a předseda regionální organizace TOP 09 Prahy 8. V politice by se chtěl zaměřit na oblast školství.

Jiří Liška, podnikatel a předseda regionální organizace TOP 09 Prahy 10. Má dlouholetou praxi v oblasti kultury a chtěl by svými zkušenostmi přispět k efektivnějšímu financování kultury.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama