Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.09.2020 10:29:00

Někteří makají, ale maximálně do vlastní kapsy

Někteří makají, ale maximálně do vlastní kapsy

Komentář na facebookovém profilu k chaotickému vyhlašování a rušení opatření premiérem a ministrem zdravotnictví

 Nemáme analytické týmy a tisíce poskoků, ale: malá připomínka části usnesení KANu ze dne 27. 8. 2020: KAN vyzývá ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha k rezignaci, protože nezvládá koordinaci opatření proti šíření nákazy čínského koronaviru.

KAN se domnívá, že premiér a ministr zdravotnictví svým chaotickým a nepředvídatelným vyhlašováním a následným rušením opatření vnášejí do života lidí a fungování firem nejistotu, která prohlubuje už tak vysoký propad ekonomiky.

Máte pocit, že jsme se mýlili? A bude hůř. Když to takhle půjde dál, tak příští týden už budeme na 4 tisících nakažených denně a možná i více. Letní flákání neschopné vlády, pohodička, opakovaně špatné odhady. Pamatujete na bilbordy z roku 2013, na kterých se prsil Babiš s pisálkem Komárkem, a to rámovalo heslo: "Nejsme politici, makáme"? Dneska to vyznívá jako parodie. Vlastně někteří makají, ale tak maximálně do vlastní kapsy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama