Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.05.2021 7:37:00

Problémy s Kůží

Problémy s Kůží

Komentář na facebookovém profilu k majetkovým potížím ministra Arenbergera.

Premiér Babiš má problémy s Kůží. To není jeho lékařská diagnóza, ale odkaz na další vládní taškařici. Jeho ministr zdravotnictví Arenberger je zřejmě realitní nenasyta, na což má právo, ale nějak se mu již delší čas nechtělo s pravdou na veřejnost. I jako šéf státní nemocnice měl povinnost podávat pravdivá majetková přiznání. Jeho 13. komnatu odemkl až Seznam poté, co se stal dalším ministrem zdravotnictví. Nyní přichází s originálním vysvětlením - většina z 65 zatím známých nemovitostí se na přiznání "nepropsala". A vedle domků, domů, polností...-ale možná více smrdí jeho podnikání v "kosmetickém" salonu s.r.o. Křivky příjmů "salonu" jsou nápadně identické se zrcadlovým obrazem ztrát jím řízené Vinohradské nemocnice v oboru testování nových medikamentů.

Kůže ale není Andrejovým jediným problémem. Jeho prvnímu místopředsedovi Hamáčkovi se zhroutil svět, jak sám doznává. Jak to konkrétně vypadá, když se Hamáčkovi hroutí svět už nijak neupřesnil. Lze si představit, co kdysi postihlo soudruha Poledníka, kterému se zastavil čas, když zemřel "všemi milovaný" soudruh Brežněv (nařídil okupaci Československa). Čas se asi opravdu opozdil a doháněl to v okamžiku, kdy Brežněva spouštěli na Rudém náměstí do hrobu. Žuchnutí rakve slyšel celý svět.
Asi nemá cenu komentovat jeho Mařenku Benešovou, Metnara, nebo lavírujícího Havlíčka. Ve výčtu problémů slovenského Onasise bytem ve Strakově akademii v Praze je ale nutno připomenout, že Andrej má problém i sám se sebou. Jeho střet zájmů už má i na papíře z Bruselu a očista od spolupráce s STB, započatou aktem ve vinárně U Obuvníka, se také ne a ne dočkat.

A tomuhle ansámblu trůní kelímkový dědek z Lán.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama