Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.03.2022 15:09:00

Ruské vedení se začíná chovat chaoticky

Ruské vedení se začíná chovat chaoticky

Komentář na facebookovém profilu k vršícím se zmatkům na ruské straně válečného konfliktu

 Lavrov letěl za ruskými přáteli do Pekingu. Zatím z neznámých důvodů se letadlo po 2800 kilometrech otočilo a ministr Říše zla se vrátil do Moskvy. Média spekulují, zda letadlo otočilo odmítnutí Pekingu Lavrova do země pustit, nebo Putin, který si misi svého poskoka rozmyslel.

Mezitím z vysokých ruských činitelů padají stále častěji moudra takového kalibru, že lze spekulovat o duševním zdraví jejich autorů. Stále častěji se k hlásání blbostí připojují i poslanci ruské dumy. Jeden vyhrožuje USA navrácením Aljašky, druhý by vystřelil raketu kamsi do USA, o výhružkách pobaltským státům a bývalým vazalům Sovětského svazu nemluvě.

Shrnuto - soutěž o nejblbější nápad běží v Moskvě o sto šest. Byl by to dobrý kabaret, kdyby v téhle nesmyslné válce každou minutu neumírali v sousední zemi nevinní lidé včetně dětí. Neumírali jenom proto, že si jeden psychopat vzal do hlavy, že Ukrajina je Rusko, nikoli Ukrajina.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama