Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.11.2021 14:51:00

Tak možná v neděli

Tak možná v neděli

Komentář na facebookovém profilu k plánovanému jmenování nového premiéra

 Dnes v 16 hodin vyrazí prezidentský konvoj z ÚVN do Lán a v neděli 28. listopadu se snad Petr Fiala dočká "jmenování". Bezděky si vzpomínám, jak před lety při diskuzi na klubu TOP 09, kdo z poslanců půjde na Hrad (kde už dlel idol části voličů Zeman), jeden z radikálních poslanců prohlásil, že s tím saj***** nechce ani dýchat vzduch v jedné místnosti. Marně Kalousek tvrdil, že na Hrad se nechodí kvůli Zemanovi, ale kvůli instituci prezidenta. Tenhle přístup ovšem vzal za své velmi důstojným ostentativním odchodem Mirky Němcové takzvaně středem (Vladislavského sálu).

Skutečná důstojnost instituce končí tam, kde začíná hrubost, oplzlost a sprostota jejího naplňovatele. Absurdně po řadě roků od tehdy drsného postoje poslance teď bude hradní soldateska a hygienici řešit problém, jak zrealizovat jmenování, když Petr Fiala nebude smět dýchat vzduch v místnosti, kde bude v covid izolaci Zeman.

Jako možné řešení je obléknout premiéra do ochranného obleku, jehož starým verzím jsme na vojně říkali atombordel. Fotografie z tohoto "jmenování" by bezpochyby obletěla svět a autor fota by si alespoň nemusel přivydělávat těžbou kamene v Lánské oboře.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama