Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.12.2021 9:18:00

Zemanovi poskoci testují Fialovu vládu

Zemanovi poskoci testují Fialovu vládu

Komentář na facebookovém profilu k reakci na výzvu diplomatického bojkotu zimní olympiády v Pekingu

 Fialova vláda zatím nereagovala na výzvu KANu, aby se připojila k diplomatickému bojkotu zimních olympijských her v Pekingu. Prostor okamžitě vykryl velvyslanec v Pekingu jistý Vladimír Tomšík, který jménem prezidenta podpořil pořádání olympiády. Doufám, že ho nový ministr Jan Lipavský za tohle okamžitě vyhodí.

Za zahraniční politiku je z ústavy odpovědná vláda, resp. premiér vlády. Nějaký velvyslanec do toho nemá co mluvit. To už se může za chvíli vyjadřovat jménem Nejedlého, nebo Ovčáčka.

Kauza Vladimír Tomšík jen ukazuje, že pročínská hradní klika pokračuje v poškozování zájmů České republiky a že by si noví ministři měli okamžitě udělat pořádek ve svých resortech. Tak jsem zvědavý, jak se pan Lipavský předvede! Tohle vážně nejde, takový podraz na vládu!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama