Ing. Helena Sasová

  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.06.2021 10:15:05

Ne vláda, ale lidé jsou zodpovědni za současnou situaci v naší zemi.

Ne vláda, ale lidé jsou zodpovědni za současnou situaci v naší zemi.

To my, lidé, musíme změnit své chování, abychom mohli zase svobodně žít a pracovat!

Vláda se chová k lidem jen tak, jak jí to lidé dovolí.

Zavřené živnosti a školy, zmařená celoživotní práce mnoha lidí, testování, očkování a nošení roušek, to vše mohlo být dávno pryč, kdyby se lidé tak snadno nepodvolovali. Pohodlnost, lenost, liknavost a mnohdy i zbabělost lidí dovolily této vládě a některým opozičním politikům zničit naši zemi, zadlužit jí na další generace, zmařit a ohrožit životy mnoha lidí a naplánovat a začít pozvolna nastolovat totalitu.Totalitu pod záminkou ochrany zdraví.
Svádět vinu na druhé je snadné, možná se někomu uleví (to já ne, to on), ale ničemu to nepomůže. Nezodpovědnost za své jednání a chybné rozhodování je dlouhodobý trend současné společnosti. Stejně jako je dlouhodobý trend očekávat, že následky ponese někdo jiný, nebo je alespoň bude možné s někým sdílet. Ano, v socialismu to tak v mnoha případech funguje. Ale následky jednání současné vlády a celé řady parlamentních politiků, kteří její konání podporovali, poneseme my, lidé v České republice.
Vláda své jednání sama dobrovolně nezmění!

To my, lidé, musíme změnit své chování, abchom mohli zase svobodně žít a pracovat!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama