Ing. Ivo Bezecný

mimo zastupitelskou funkci
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.02.2020 11:50:22

Jé to bude krása

Jé to bude krása

Snížení sazby DPH na točené pivo? Báječné. Sice nevím, jestli nám to také něco přinese, ale marketinkově určitě další vynikající tah pana premiéra.

 Nedivím se opozici, že zase bučí, nebo snad štěká, nespokojeností. Zatímco její programové floskule, jak jsme je zaslechli na nedávných sjezdech téměř všech bratří v triku (tzv. opozičního partnerství) jsou zahaleny v těžkém hávu mlhavosti, neurčitosti, bezčasovosti a především obtížné proveditelnosti (vzhledem k preferencím navrhovatelů), pan premiér se zase vytasil trumfem jednoduchým, ale o to účinnějším. Točené pivo nadále patří k nejsrozumitelnějším kulturním i společenským fenoménům nejenom u nás, tak proč nepodat národu ruku a nenabídnout jeho nižší zdanění. Jistě, nižší DPH ještě neznamená nižší cenu, ale minimálně se třeba alespoň zastaví její růst.

A protože posezení u piva v příjemné a milé společnosti považuji za daleko lepší relaxací a osvěžení než mučení těla někde v posilovně nebo dokazování si vlastní veledůležitosti nepřetržitým sledováním komunikace na sociálních sítích, snížení DPH u točeného piva ze srdce a s radostí vítám. A je krásné, že to bude od května, kdy snad zase zasvítí sluníčko a otevřou se zahrádky a zakvetou šeříky a zkrátí se sukně….Jé to zase bude nádhera….samozřejmě myslím na podzim u volebních uren.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama