Ing. Ivo Bezecný

mimo zastupitelskou funkci
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.12.2019 11:43:27

Když nemůžu mít kozu já, nebudeš jí mít taky

Když nemůžu mít kozu já, nebudeš jí mít taky

Převést nepotřebnou a zchátralou nádražní budovu v Chotyni skautům? O hó! To přece nejde! Ještě by jim mohla dobře posloužit, a na to bychom se přece nemohli dívat. Kdepak, zbourat!

 Každý najdeme kolem sebe nespočet případů odpovídajících takovému nebo podobnému rčení (o chcíplé koze).

 Chci mít před Vánoci klid, budu se tedy dívat raději dál od sebe. Což takhle stará nádražní budova v Chotyni? Není to krásný příklad té naší povahy české? Mně už neslouží, ale pro tebe je jí škoda. Raději investuji do zbourání, než abych převedl stavbu na tebe nebo ti ji dokonce prodal a pár korun přilepšil své pokladně. Ještě bys ji zvelebil a ještě by ti dobře sloužila a ještě by někomu mohla udělat radost – třeba skautům - a na to bych se přece nemohl dívat. Zase bych nespal.

Zbourat a nebudeme mít nikdo nic. Není to tak nejlepší? Nikdo nic!

 Ještě že jsme tady měli tu šlechtu a  církev a něco nám po nich zůstalo. A dokonce si za to můžeme nechat platit do obecních rozpočtů, jako je nejnověji lednický zámecký park.

 Tak se lidi v SŽDC vzpamatujte a dejte to těm skautům. Jsou přece Vánoce, tak jim udělejte trochu radosti, i když věřím, že spánek potom nebude lehký. Jako vždy při vědomí, že oni mají kozu a mně chcípla.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama