Ing. Ivo Bezecný

mimo zastupitelskou funkci
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.01.2020 17:27:13

Když spadne maska

Když spadne maska

Páteční události komentáře na ČT 24. Pád masky v přímém přenosu. Krásný, ukázkový, přímo učebnicový obrázek. A neuvěřitelná pachuť v ústech a nutkání ke stolici…

Maškarní bál. Smích, legrace, úsměvy. Masky víří. Muzika hraje. Masky se objímají.  Kdo je Harlekýn a kdo Colombína? Jedna vyvedenější než druhá. Kdo je kdo? Tak krásné barvy! A jak přitažlivé! Zvonivý smích a sladké sliby. Těším se jak budu hájit práva matek a dětí, jak se budu zastávat lidí ohrožených, mojí prioritou je rodina….

Co to? Falešné tóny se vkradly. A znějí jako urválek, urválek, dissent, dissent, ochranný dohled, dohled…Nevím, netušil jsem, nic jsem jim neudělal…

Maska padá. Místo krásné tváře strhané rysy. Místo přesvědčení pevného jako skála jen pouhopouhá póza a sliz. Budu se soudit, budu se soudit…Ze zvonivé řeči zůstává jen blábol. A pachuť z nevíry, čeho jsou lidé pro funkci, pro “pár dolarů navíc”,  schopni. Neplatí jen pro politiku, neplatí jen pro kreatury přichycené při činu. Kolik podobných je všude kolem nás? A jaká další překvapení nás ještě čekají? Nemusíme si pro ně chodit daleko.

Občan je znechucen. Tohle mají být ti nejlepší z nás? Tohle nás reprezentuje na veřejnosti? Koho si dnes vlastně můžeme ještě vážit? Kdo bude další, komu spadne maska z tváře a objeví se její pravá podoba?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama