Ing. Ivo Bezecný

mimo zastupitelskou funkci
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.11.2017 14:43:13

Svatý Václave, ochraňuj naší zemi

Svatý Václave, ochraňuj naší zemi

Komunista předsedou mandátového a imunitního výboru parlamentu. Byl zatlučen první hřebík na rakev krátkého trvání demokracie v Česku?

 

K volbě soudruha Grospiče předsedou mandátového a imunitního výboru snad jediné. Uvědomují si jeho voliči, že cílem komunistické strany je od jejího vzniku nastolení diktatury proletariátu?

Jaké další překvapení nám naši poslanci a poslankyně připraví k právě oslavenému 17. listopadu?

Zvolení soudruha Grospiče může být prvním krokem, který je „malým pro soudruha, ale obrovským pro komunistickou stranu“.

Právě byl zaťat drápek do postsametové struktury demokratického vládnutí, jehož důsledky si stěží dokážeme dnes představit. Stejně jako si je nedokázali představit občané, kteří ve čtyřicátém osmém roce s takovou nadějí a nadšením volili soudruha Gottwalda a jeho bandu.

Svatý Václave, ochraňuj naší zemi ode všeho zlého.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama