Ing. Ivo Bezecný

mimo zastupitelskou funkci
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.11.2017 11:51:16

Vážíme si důvěry občanů

Vážíme si důvěry občanů

Jako zastupitele městské části Brno Židenice mně potěšilo zjištění, že obecní zastupitelstva a starostové se těší největší důvěře občanů. Věřím, že ke zjištění přispívá I práce současné židenické radniční koalice.

 

Dobrá zpráva na začátku týdne. Jako zastupitele městské části mně potěšilo zjištění Centra pro výzkum veřejného mínění Sociologického ústavu AVČR, že obecním zastupitelům důvěřuje nebo spíše důvěřuje 61 % občanů. Porovnáme-li uvedený údaj s důvěrou v krajská zastupitelstva (44 % občanů jim důvěřuje) nebo dokonce s důvěrou v Poslaneckou sněmovnu (23% důvěra), pak je to pro nás obecní zastupitele příjemné zjištění.

Pevně věřím, že uvedený podíl důvěry můžeme vztáhnout i na současné zastupitelstvo městské části Brno Židenice. Jsem přesvědčen, že k pozitivnímu obrazu obecních zastupitelů výrazně přispěla současná vládní koalice ANO, KDU-ČSL a TOP 09 podporovaná i některými dalšími dělnými zastupiteli a zastupitelkami, kteří všichni vytváří prostředí společné práce a výrazného pokroku v kvalitě života v městské části. Místo zbytečného politikaření a honění vlastních sobeckých zájmů třeba i za cenu porušení zákona (o veřejných zakázkách) jako tomu bylo v minulosti se staví současné vedení radnice se vší vehemencí za společné naplňování volebního programu ve prospěch všech občanů žijících v naší městské části v souladu s vizemi předloženými jednotlivými stranami ve volbách.

Výrazného pokroku bylo dosaženo ve všech oblastech života a jeho viditelné projevy například ve stavu kvality zeleně a životního prostředí v širším smyslu, čistoty městské části (jistěže výjimky potvrzují pravidlo), stavu bytového fondu, stavu škol, bezpečnosti, ale i stavebních projektů a služeb občanům ocení převážná většina těch, kteří chtějí vidět, že se něco dělá, a nechtějí zůstat pouze u laciné a nepodložené kritiky.

Výrazná převaha židenického zastupitele Stanislava Juránka ve volbách do Poslanecké sněmovny pak jen dokládá fakt, že KDU-ČSL má i nadále v Židenicích značnou podporu, kterou se my ostatní zastupitelé budeme snažit i v posledním roce našeho současného mandátu udržet.

Jsem naplněn nadějí, že zájmem nás všech, kdo se podílejí na práci současné židenické koalice, bude udržet kvalitní a prospěšnou spolupráci v zájmu práce pro obec i ve zbývající části volebního období. Věřím, že se nám podaří naplnit sliby, které jsme občanům dali, a že v příštích volbách budeme moci před naše spoluobčany předstoupit nejen s dokladem o našem čtyřletém úsilí, ale také s rukama nepošpiněnýma od nekalých praktik, překračování zákonů nebo vzájemného osočování a nepodložených útoků.

Věřím, že kvalitní prací i čestností a spolehlivostí našeho jednání přispějeme ke kultivaci komunální politické scény a k pozitivnímu vnímání komunální politiky v očích našich spoluobčanů I širší veřejnosti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama