Ing. Jan Zechovský

Daruj krev, daruješ život!
  • VV
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2010 9:00:00

Zechovský – Hana Orgoníková začíná předvolební boj pomluvou?!

Zechovský – Hana Orgoníková začíná předvolební boj pomluvou?!

Jde lidem o pravdu a slušnost, nebo se nechají unášet lží a pomluvou? Reakce na článek: http://www.parlamentnilisty.cz/kraje/kralovehradecky/171690.aspx


Komunální volby se sice konají až v říjnu, ale vidím, že špinavý předvolební boj již začíná. Byl jsem paní Hanou Orgoníkovou nařčen z toho, že jsou proti mé osobě na magistrátu města Hradec Králové vedena dvě správní přestupková řízení ve věci hrubého narušení občanského soužití. Rád bych se k tomu vyjádřil. Tuto pomluvu o mně šíří pan Valentin Kusák, který mne i mou rodinu pronásleduje už více než půl roku, podává na mne nesmyslná oznámení a snaží se mi tímto znepříjemňovat život.

 

Pan Valentin Kusák kromě jiného podal i 2 návrhy na přestupkové řízení na magistrát. První věc se týkala údajné urážky na cti, které jsem se měl dopustit v únoru. Magistrát toto řízení zastavil, protože se žádný přestupek nestal. Pan Kusák se odvolal a ihned sepsal i druhé vykonstruované obvinění, které se týkalo domněnky pana Kusáka, že chci vyzradit informace o jeho zdravotním stavu, které vyplynuly z předchozího řízení. V této věci jsem pouze na žádost Magistrátu podal vysvětlení a žádné řízení nebylo ani zahájeno. Je tedy zřejmé, že proti mně není vedeno žádné přestupkové řízení, natož přestupkové řízení ve věci hrubého narušení občanského soužití.

 

Protože jsem se snažil tyto útoky pana Kusáka ignorovat, začal dokonce obtěžovat i mou rodinu (manželka počátek všech útoků popsala na svém blogu http://zechovska.blog.idnes.cz/) A nyní o mne tento nemocný člověk šíří pomluvy ve svém emailu, který rozesílá zřejmě všem představitelům všech politických stran.

 

Jeden z těchto pomlouvačných emailů dorazil zřejmě i paní Haně Orgoníkové, která obratem vše sdělila tisku. Věci veřejné jsou zvyklé na to, že na ně konkurenční politické strany tahají různé nepravdy, polopravdy a pomluvy, takže by mě toto jednání nejspíše nemělo překvapit. Přesto jsem se domníval, že i do politiky patří určité slušné chování a jednání. Doufám, že paní Hana Orgoníková si alespoň příště dá pozor, čemu může věřit a čemu ne (a „anonymy“ mezi důvěryhodné zdroje informací určitě nepatří).

 

Věřím, že (pokud nám voliči dají důvěru) se nám kromě zametení s korupcí a prověření pro město nevýhodných zakázek a dalších věcí, podaří vnést do komunální politiky i trochu té obyčejné lidské slušnosti.

 

Jan Zechovský

 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 2 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama