Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.09.2013 10:20:09

Hlavu vzhůru zvedají i sportovci

Hlavu vzhůru zvedají i sportovci

Dnes ve večerních hodinách odhlasovalo grémium politického hnutí Pro sport a zdraví vstup do volebního bloku Hlavu vzhůru!.

Představitelé hnutí Pro sport a zdraví uvedli, že blok HLAVU VZHŮRU se svým programem nejvíce blíží jejich programovým prioritám: „Jako sportovci vnímáme potřebu obnovení národní hrdosti a vlastenectví, které se postupně vytrácí. I my jsme přesvědčeni, že sport je nejlepší prevencí kriminality mládeže.“

Politické grémium navrhlo na kandidátky volebního bloku známé sportovních osobností. Například PaedDr. Olgu Křížovou - Charvátovou, která na ZOH v roce 1984 vybojovala historicky první medaili ve sjezdovém lyžování pro naši zemi. Další známou sportovní osobností je zkušený komunální politik, zastupitel města Litvínova Ing. Robert Kysela, mistr světa v hokeji z roku 1996 ve Vídni a dlouholetý útočník a dnes generální manažer litvínovského hokejového klubu.

„Blok HLAVU VZHŮRU uvítal rozhodnutí politického hnutí Pro sport a zdraví vyslat své členy do voleb. Vítáme to, že osobnosti z hnutí Pro sport a zdraví posílí naše kandidátní listiny. Jsme přesvědčení, že sportovci přinesou do české politiky vlastnosti, které prokázali během své kariéry. Totiž bojovnost, vůli po vítězství, zásady fair play, odvahu a čest. Jde o osobnosti, které vědí, že za každým úspěchem je tvrdá práce,“ uvedla Jana Bobošíková.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama