Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.01.2013 10:18:35

KSČM upřednostnila při volbě prezidenta ČR pravolevé vidění světa

KSČM upřednostnila při volbě prezidenta ČR pravolevé vidění světa

Suverenita (SBB) bere na vědomí stanovisko vedení KSČM v otázce podpory kandidátů v přímé volbě prezidenta republiky.

Na dnešní schůzce předsedkyně Suverenity (SBB) Jana Bobošíková nijak nezastírala zásadní ideové rozdíly, které mezi Suverenitou a KSČM panují. Zdůraznila však i to, v čem se názory obou stran blíží. Hovořila například o odmítání dalšího oslabování suverenity České republiky, o nesouhlasu s placením cizích dluhů, které jsme nezpůsobili, o Benešových dekretech, či o podpoře jaderné energetiky.


„Je pro mě holým faktem, že vedení KSČM upřednostnilo pravolevé vidění světa a že mě považuje za příliš pravicovou. Trvám na tom, že budoucí prezident má být reprezentantem když ne všech, tedy alespoň většiny občanů. Proto budu i nadále hledat styčné body napříč politickým spektrem a názorovými proudy, které jsou v české společnosti zastoupeny,“ uvedla ke stanovisku vedení KSČM předsedkyně Suverenity a prezidentská kandidátka Jana Bobošíková.

JUDr. Václav Musílek
místopředseda Suverenity (SBB)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama