Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.08.2010 9:34:00

Lidé potřebnost ochrany zájmů ČR ocení

Lidé potřebnost ochrany zájmů ČR ocení

Suverenita kandiduje ve všech senátních obvodech, Bobošíková v Praze.

 Volební lídr Suverenity Jana Bobošíková bude v říjnu kandidovat do Senátu v Praze 10. „V tomto volebním obvodu žiji více než 20 let," vysvětlila Bobošíková jednoduše svou kandidaturu. Suverenita - blok Jany Bobošíkové promluví na podzim do voleb ve všech 27 senátních obvodech. „Ve 23 volebních obvodech nabízíme vlastní kvalitní osobnosti Suverenity, ve třech obvodech podporujeme kandidáty spřátelených politických subjektů, v jednom obvodě jsme uzavřeli koalici," sdělila manažerka Suverenity Jana Volfová.

Programové směřování Suverenity - bloku Jany Bobošíkové nadále spočívá v důsledné obraně zájmů ČR a jejích občanů. „Při pohledu na vládní prohlášení a některé výroky a činy ministrů Nečasovy vlády je náš program víc než aktuální. Věřím, že lidé potřebnost ochrany zájmů ČR i svých vlastních pocítí a ocení," prohlásila Jana Bobošíková.

Suverenita dosáhla na jaře ve volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR 3,67%. Její volební lídr Jana Bobošíková je podle posledního průzkumu STEM nejoblíbenější političkou - ženou a pátým nejoblíbenějším politikem v ČR. Jméno kandidáta Suverenity - bloku Jany Bobošíkové na primátora hlavního města Prahy a programové priority zveřejníme příští týden na tiskové konferenci.

David Štěpán

tiskové oddělení Suverenity - bloku Jany Bobošíkové
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama