Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.12.2012 13:31:14

Podpora akce D.O.S.T. kandidatuře Jany Bobošíkové na prezidentku ČR

Podpora akce D.O.S.T. kandidatuře Jany Bobošíkové na prezidentku ČR

Výbor Akce D.O.S.T. obdržel dne 17. prosince tohoto roku Otevřený dopis paní Jany Bobošíkové se žádostí o podporu její kandidatury na prezidentku České republiky.

Akce D.O.S.T. podpořila již v době sběru zákonem předepsaných padesáti tisíc podpisů nutných pro kandidaturu tři výrazné osobnosti ucházející se o účast v prezidentských volbách: signatáře Manifestu D.O.S.T. pana Ladislava Jakla, křesťansky orientovaného politika Jiřího Karase a signatářku Manifestu D.O.S.T. paní Janu Bobošíkovou. Té se nakonec jako jediné z uvedených uchazečů podařilo výše zmíněnou podmínku splnit a překonat i potíže vzniklé při sčítání potřebných podpisů.

Výbor Akce D.O.S.T. si je vědom, že signatáři Manifestu representují široké spektrum politických názorů, a nemůže se proto ztotožnit se žádnou konkrétní politickou stranou. Strany se ostatně mohou v jednotlivých dílčích aspektech svých programů shodovat a v jiných naopak rozcházet s hodnotami, jež Manifest hájí. Paní Jana Bobošíková se však na Akci D.O.S.T. neobrací jako předsedkyně politické strany, ale jako kandidátka, která si uvědomuje nadstranickou úlohu prezidentského úřadu, a snaží se proto oslovit každého k českému státu loajálního voliče, bez ohledu na jeho politickou příslušnost, a zároveň jako signatářka Manifestu, k jehož hodnotám se hlásí svým osobním životem i zásadami programu, který pro svou kandidaturu veřejně deklarovala.

Výbor Akce D.O.S.T. proto může kandidatuře paní Jany Bobošíkové s radostí vyjádřit svou podporu a popřát jí do nelehkého klání, které ji čeká, mnoho tolik potřebných sil.

Michal Semín, předseda Akce D.O.S.T.
 Petr Bahník, místopředseda Akce D.O.S.T.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama