Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.08.2010 17:35:45

Stát musí pracovat na protipovodňových opatřeních

Stát musí pracovat na protipovodňových opatřeních

Suverenita - blok Jany Bobošíkové posílá pomoc do Chrastavy.

Suverenita stejně jako při záplavách, které postihly severní Moravu, pomáhá i nyní. Z Olomouce vypravuje bedny čistících a dezinfekčních prostředků pro povodní postiženou Chrastavu. „Spojila jsem se se zastupitelem Chrastavy Mgr. Oldřichem Němcem a zjišťovala jsem, co lidé budou v nejbližších dnech nejvíce potřebovat," řekla manažerka Suverenity - bloku Jany Bobošíkové Jana Volfová.

„Velmi soucítíme s postiženými a snažíme se jim konkrétně pomoci, ale víme, že dopady povodní tohoto druhu se dají výrazně snížit, pokud bude stát skutečně pracovat na protipovodňových opatřeních a především nebude zanedbávat údržbu koryt vodních toků," dodala Jana Bobošíková.

David Štěpán
tiskové oddělení Suverenity - bloku Jany Bobošíkové
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama