Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.08.2010 20:27:00

Suverenita není stranou jedné ženy

Suverenita není stranou jedné ženy

Bohuslav Sobotka by se měl starat spíše o personální politiku ČSSD, ne o nás.

Suverenita - blok Jany Bobošíkové se ohrazuje proti vyjádření pana místopředsedy ČSSD Bohuslava Sobotky, který označil Suverenitu za stranu bez osobností.

„Mezi našimi kandidáty jsou například JUDr. Klára Slámová, známá advokátka, JUDr. Jan Rytíř, bojovník proti komandům ČEZ, Romana Assadová podnikatelka, která oproti slibům kandidátů ČSSD, skutečně vytváří nová pracovní místa na Plzeňsku, léčebná ředitelka mariánskolázeňské nemocnice MUDr. Věra Procházková, ing. Marie Paukejová, dlouholetá zastupitelka v Českých Budějovicích a zakladatelka azylových domů proti domácímu násilí, mistryně světa Šárka Kašpárková,  ing. František Halásek, známý zemědělský odborník a řada dalších," řekl předseda Suverenity - bloku Jany Bobošíkové Mgr. Petr Hannig.

Jana Bobošíková oproti lídrům jiných stran nechává vedle sebe vyrůstat řadu osobností, které se dnes podílejí na politice Suverenity. „A chtěla bych ujistit pana Sobotku, že tyhle skutečné osobnosti nejezdí do Toskánska s lobbyisty jako pan Urban, báječně nebohatnou jako pan Gross, nekupují si byty z poslaneckých náhrad jako pan Sobotka a máme i řadu ženských osobností a nepotřebujeme k tomu kvóty a vyrábění jedné povinné političky. Pan Sobotka by si měl sám uvědomit skutečné personální vybavení ČSSD a pracovat na něm, místo toho, aby se staral o personální politiku Suverenity," dodala Jana Volfová manažerka Suverenity.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama