Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2013 14:20:41

Suverenita odmítá na Pražském hradě symbol bruselského diktátu

Suverenita odmítá na Pražském hradě symbol bruselského diktátu

Suverenita SBB ve středu 3. dubna 2013 v 11:00 v rámci protestů proti vyvěšení vlajky EU na Pražském hradě, symbolicky vyšle „bruselský prapor“ do vesmíru.

Nechceme, aby na Pražském hradě, symbolu české státnosti, vlála vlajka nedemokratického uskupení, které připravuje občany naší země o svobodu, o peníze, o prosperitu i o budoucnost. Nechceme, aby na Pražském hradě vlála jiná vlajka než vlajka česká. Při té příležitosti připomínáme, že se tak stalo zatím jen jednou v celých československých dějinách a to za protektorátu Čechy a Morava. 
„Suverenita se protestní akce zúčastní a jak už jsme dříve avizovali, vypustíme na Hradčanském náměstí a u Prašného mostu vlajku Evropské unie do vesmíru stejně tak, jako jsme vyslali do vesmíru dluhy EU při návštěvě „prezidenta“ EU Hermana Van Rompuye.  Politikou Suverenity je Evropská unie spolupracujících suverénních států, ne superstát a bruselský diktát,“ řekla Jana Bobošíková
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama