Ing. Jana Gabrielová

  • OKS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.04.2014 8:00:00

O mně

O mně

Představení kandidátky č. 9 do Evropského parlamentu a místopředsedkyně Občanské konzervativní strany

Vzdělání, kterého se mi dostalo v Čechách i v USA jsem účelně aplikovala do pracovního prostředí. Ráda bych dala něco společnosti nazpátek. Konzervativní strana mě zaujala zejména zkušeností z Anglie, kde je hluboce tento politický systém zakořeněn a umožňuje úctu k tradičním hodnotám.

Co bych v EU chtěla dosáhnout je podpora žen ve vyšších manažerských postech ve státní i soukromé sféře, rozdíl mezi Evropou a Amerikou je téměř 4 násobný ve prospěch USA a velký deficit Evropy. V Čechách je tento poměr ještě horší než třeba v sousedním Německu. Z mého pohledu se jedná o maření velkého počtu talentů a ztrátu z pohledu stejného dosaženého vzdělání jak u žen tak i mužů. Konzervativní zde pro mě znamená rovnocennou příležitost ke vzdělání i k práci.

Líbí se mi motto z filmu Královna Alžběta: "Ženy nemají rády války, protože války mají nejistý výsledek".

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama