Ing. Jaroslav Holík

  • SPD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.10.2013 19:29:45

Českým výrobkům nepomůžeme zákonem, ale sjednocením podmínek

Českým výrobkům nepomůžeme zákonem, ale sjednocením podmínek

Podobně jako na Slovensku budeme možná i my zveřejňovat na výlohách podíly českých potravin na tržbách obchodníků. U našich sousedů ale už také zaznívá kritika.

 Dále se v Česku objevuje diskuse nad tím, že bychom stanovili povinný podíl českých potravin. To v Úsvitu přímé demokracie Tomia Okamury nepodporujeme.

Český spotřebitel není o nic horší než německý, rakouský či francouzský. Má tedy nárok na stejně kvalitní zboží za odpovídající cenu. V hnutí Úsvit vyžadujeme především kvalitu.

Podporu českých výrobků však nevyřešíme napsáním nového zákonu, ale sjednocením podmínek, kdy malovýrobci budou mít stejné dotace a stejné možnosti uplatnění na trhu jako velkovýrobci nebo dovozci. Dáváme raději přednost zřízení státní prodejní sítě, která by brala potraviny od všech českých výrobců.

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku https://www.facebook.com/jaroslavholik.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama