Ing. Jaroslav Holík

  • SPD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.10.2013 17:10:22

Je neobvyklé, že prezident spolu s kancléřem Mynářem objíždí Zlínský kraj

Je neobvyklé, že prezident spolu s kancléřem Mynářem objíždí Zlínský kraj

Vratislav Mynář stále nemá bezpečnostní prověrku a debata kolem ní se přesunula i do Zlínského kraje vzhledem k předčasným volbám. Kancléř je lídrem SPOZ v kraji, kde i já kandiduji, a to za hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury.

 Deník Mladá fronta Dnes vyzpovídal některé jeho oponenty, co si o prověrce myslí, a jejich odpovědi byly poměrně ostré. Rád bych zdůraznil, že pan Mynář je vedoucím kanceláře prezidenta republiky. Nepřísluší mi hodnotit, zda neobvykle dlouhá doba vyřizování bezpečnostní prověrky není zapříčiněna „zvláštními okolnostmi“. Konstatuji pouze, že je to neobvyklé.

Stejně tak je neobvyklé, když nadstranický prezident spolu se svým kancléřem objíždí Zlínský kraj, tedy kraj, za který kancléř kandiduje do Poslanecké sněmovny.

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku

https://www.facebook.com/jaroslavholik.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama