Ing. Jaroslav Holík

  • SPD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.09.2018 18:16:00

Vzpomínám si, jak pět států Varšavské smlouvy usoudilo, že v ČR je ohrožen socia

Vzpomínám si, jak pět států Varšavské smlouvy usoudilo, že v ČR je ohrožen socia

Projev na 19. schůzi Poslanecké sněmovny 13. září 2018 k finančnímu rámci EU na období 2021 - 2027

 Vážené kolegyně a vážení kolegové,

já jsem velice pozorně poslouchal vystoupení kolegy Farského a jeho názor, jak zefektivnit zemědělskou výrobu. Takže my dáme jeden těžký padesátitunový stroj na lán, abychom ušetřili, a zničíme totálně půdu, protože ta bude absolutně... když to řeknu, zmačkána.

Dále tady pan kolega preferuje dotace. Dotace, to je ta nejlepší forma pro rozkrádání. Čím více dotací, tím více to někam rozkutálí.

A dostanu se k té poslední záležitosti a budu citovat. "Evropský parlament usoudil, že v Maďarsku dochází k ohrožení soudnictví a rozkrádání dotací." Já si vzpomínám, že v roce 1968 pět států Varšavské smlouvy usoudilo, že v ČR je ohrožen socialismus.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama