Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.04.2018 4:33:00

My jako strana jsme taky opozice

My jako strana jsme taky opozice

Komentář na facebookovém profilu k vládě Andreje Babiše

 Je nám jasné, že Andrej Babiš nebude plnit volební program KSČM, je ale dostatečně flexibilní v tom, aby do svého programového prohlášení dal věci, které se budou líbit jak nám, tak voličům. Komplikovanější debata je ve věcech, kde se naše programy neprotínají, ale přesto chceme nějaké garance toho, že vláda nezdivočí.

Nejsme vládní strana, my můžeme dát důvěru vzniku vlády, ale nedáváme závazek, že budeme hlasovat "ano vládě" po celé čtyři roky. Pro nás je to také o tom, že byť třeba nebudeme chtít iniciovat nedůvěru hned při první příležitosti, tak se ale nezříkáme práva kritiky.

Pokud by nastala situace, ve které by bylo všechno špatně, tak klidně tu nedůvěru vládě vyslovíme. My jako strana KSČM jsme taky opozice.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama