ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.12.2013 19:36:22

Zaměstnancům Úřadu vlády děkuji za spolupráci

Zaměstnancům Úřadu vlády děkuji za spolupráci

Předseda vlády Jiří Rusnok v rámci předvánočního setkání ocenil práci zaměstnanců Úřadu vlády a popřál všem příjemné prožití nadcházejících svátků.

Neformální setkání premiéra se zaměstnanci Úřadu vlády proběhlo před Strakovou akademií, kde Jiří Rusnok slavnostně rozsvítil vánoční strom za zpěvu Kühnova dětského sboru. „Chtěl bych využít této příležitosti, abych vám všem poděkoval za práci v tomto roce, kterou jste na Úřadu vlády odváděli a odvádíte. Nebyl to lehký rok pro tuto instituci a svým způsobem vstoupí do historie,“ řekl předseda vlády a popřál přítomným hodně štěstí do nového roku.

Následně premiér pozval zaměstnance Úřadu vlády do starého tiskového sálu, ve kterém pronesl vánoční přípitek vedoucí Úřadu vlády Radek Augustin. „Jsem velice rád, že se nám společnou prací podařilo zvýšit kredit a prestiž Úřadu vlády tak, že fungujeme jako standardní úřad státní správy. Chtěl bych vám za to všem poděkovat,“ prohlásil vedoucí Úřadu vlády.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama