Ing. Jiří Šneberger

Plzeňsko - můj osud
  • ODS
  • Plzeň
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.02.2010 10:48:26

Jiří Šneberger k černým jízdám cizinců v Plzni

Jiří Šneberger k černým jízdám cizinců v Plzni

Cizinci jezdící v plzeňské městské hromadné dopravě načerno začnou mít v nejbližších dnech další problém. Kromě platné jízdenky po nich totiž budou revizoři vyžadovat také povolení k pobytu v České republice.

Jiří Šneberger k černým jízdám cizinců v Plzni

Jízda Plzní na černo může skončit až vyhoštěním cizince 1 / 1 Plzeňský deník | 4.2.2010 | rubrika: Titulní strana | strana: 1 | autor: DANA VESELÁ

Plzeň – Cizinci jezdící v plzeňské městské hromadné dopravě načerno začnou mít v nejbližších dnech další problém. Kromě platné jízdenky po nich totiž budou revizoři vyžadovat také povolení k pobytu v České republice. Pokud jej nepředloží, zavolají okamžitě cizineckou policii. A ta je začne lustrovat. „Je to další z opatření, jak zabránit černým jízdám cizinců. Pohledávky za nimi jsou těžko vymahatelné,“ potvrdil předseda představenstva Plzeňských městských dopravních podniků (PMDP) Jiří Šneberger (ODS). Připustil, že podnik novinku rozjíždí i přesto, že cestující nemá povinnost ukazovat kontrolorovi tento doklad. „Je to jeho volba. Když povolení neukáže, dostaví se cizinecká policie a těm už jej předložit musí,“ podotkl Šneberger. Cizince, který se ani policii neprokáže platným povolením k pobytu, čeká eskortování na služebnu, lustrace a pravděpodobné řízení o správním vyhoštění.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama