Ing. Jiří Šneberger

Plzeňsko - můj osud
  • ODS
  • Plzeň
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.02.2010 14:26:26

Kandidáta do Senátu má zatím jen ODS

Kandidáta do Senátu má zatím jen ODS

Současného senátora za Plzeň–jih, Plzeň–Slovany a Horažďovicko Jiřího Šnebergera chtějí místní členové ODS vidět v senátu i příštích šest let.

Plzeňský deník | 17.2.2010 | rubrika: Region | strana: 7 | autor: ŠÁRKA MEISSNEROVÁ

Jižní Plzeňsko – Současného senátora za Plzeň–jih, Plzeň–Slovany a Horažďovicko Jiřího Šnebergera chtějí místní členové ODS vidět v senátu i příštích šest let. V pondělí večer se na tom jednoznačně shodli při volbě svého kandidáta, který by měl o post senátora usilovat při podzimních volbách. Ostatní velké strany na jižním Plzeňsku zatím svého kandidáta do Senátu nemají. „Všichni naši členové z jižního Plzeňska, Slovan a Horažďovicka, kteří se při tajné volbě v Přešticích sešli, hlasovali pro našeho současného senátora. Myslím, že odvedl dobrou práci a že si znovuzvolení zaslouží,“ okomentoval volbu jihoplzeňský poslanec Jiří Papež. ČSSD podle slov poslance a krajského zastupitele Václava Votavy bude řešit svého kandidáta do Senátu zřejmě až po volbách parlamentních. „Místní organizace dávají už své nominace, ale nechci zatím sdělovat, o koho se jedná. Se zvolením máme čas do konce června,“ řekl. Stejně tak svého kandidáta zatím nemá podle sdělení jihoplzeňské poslankyně Ivany Levé KSČM a to samé potvrdila také krajská manažerka Eva Šafránková za stranu TOP 09. Volby do Senátu by měly být na Plzni–jihu, Slovanech a Horažďovicku spojené s volbami komunálními do zastupitelstev obcí letos na podzim.

Region| Západní Čechy

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama