Ing. Josef Barta, MBA

  • OČR
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.10.2013 15:38:59

Strana Občané České republiky po I.sněmu

Strana Občané České republiky po I.sněmu

V sobotu 12. října 2013 byl Národní dům v Ústí nad Labem svědkem I. republikového sněmu strany „Občané české republiky“.

Nastartování ekonomiky České republiky, snížení  a odstranění nezaměstnanosti, začlenění bezdomovců opět mezi řádné občany a revize všech zákonných norem, které přikazují občanům platit nikoliv státu, ale soukromým podnikatelům (kolektivní systémy, důchodové pilíře, zdravotní služby..) to jsou nejbližší cíle strany Občané České republiky.

Důležitým blokem sněmu bylo představení uceleného programu strany  Občané České republiky a to: společensko-ekonomické platformy „Privatismus“.

Mezi základní principy změn dle „Privatismu“  patří uvolnění pracovního  trhu a svobodný prodej práce, zprůhlednění vlastnictví firem, osobní odpovědnost všech podnikatelských subjektů, vymahatelnost práva, revize a změny  zdravotní a důchodové politiky státu.

Zásadním úkolem je dosažení změn daňového systému, snížení daní tak, aby byl výběr maximální a současně, aby všichni platili daně podle stejných pravidel.  Důležitým předpokladem pro tuto změnu je odstranění několika typů podnikatelských forem (fyzické versus právnické osoby).

Vytvořením jednoho typu podnikatelů, s osobní odpovědností vlastníků, dojde ke změně pohledu na prodej práce, s následným posunem do čistě obchodních vztahů a týmových seskupení. Po této změně  je možné vybírat pouze daň z příjmu (obratu) a eliminovat vývoz kapitálu do daňových rájů.

Sněm vyjádřil podporu Straně soukromníků České republiky v nadcházejících předčasných volbách do PS ČR.

Strana soukromníků České republiky - číslo 10  (pro volby do PS ČR  dne 25. A 26.10.2013) tak bude podporována všemi členy a příznivci strany Občanů České republiky.

V komunálních volbách v roce 2014 OČR i SsČR  učiní vše pro  výměnu škodících úředníků státní správy za takové, kteří budou občanům pomáhat a respektovat jejich práva a zájmy.

Úkolů má strana mnoho. Všechny však směřují ke změnám ve společnosti tak, aby občané České republiky opět žili v bezpečí, dostatku a bez obav, že skončí na ulici nebo mostem.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama