Ing. Josef Barta, MBA

  • OČR
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2018 21:09:46

Úcta, respekt a uznání se dnes již nenosí?

Úcta, respekt a uznání se dnes již nenosí?

Vysoká profesionalita, schopnosti, morální vlastnosti, osobní nasazení a jedinečnost lidí se hodnotí zpravidla velmi kladně. K takovým lidem je chována úcta, respekt a vděčnost za jejich konání pro ostatní občany.

Příkladem jsou určitě cizí země, kde si schopných a výjimečných osob velmi váží a svěřují jim i nejvyšší úřady. Jinak je to v českých zemích, kde může beztrestně urážet kdokoliv takové kapacity, které nám závidí nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí.

Svou úctu, obdiv, ale i důvěru například projevili českým rodákům lidé ve zcela cizích zemích a to nemalou formou, když si je volili za své představitele i když měli české kořeny.

Příkladem může být ministryně zahraničních věcí  USA Madeleine Albrichtová, rodačka z Prahy, která sehrála významnou světovou politickou roli a byla dokonce oceněna Barackem Obamou Prezidentskou medailí svobody.

Zářným příkladem může být například i kladeňák Antonín Čermák, zvolený starostou milionového Chicaga. Mimo jiné svým tělem i zachránil amerického prezidenta Franklina Roosevelta.

Taktéž brazilský prezident Kubitschek (celým jménem Juscelino Kubitschek de Olivera) měl české kořeny (Jižní Čechy). Navíc byl vynikající chirurg, který v Brazilii léčil místní obyvatelstvo a úspěšně!

Mnoha lidem je stydno, když slyší od lidí, kteří nic nedokázali, odsuzování českých občanů, kteří v ČR žijí téměř celý život, vystudovali, byli na vojně, získali důstojnické hodnosti, pracují na významných místech a zachránili mnoho životů a ke zdraví mnoha lidem pomáhají. Vůbec už nehovoříme o osobním nasazení a obětování volného času nejen teplickým občanům, které léčí je i ve svém volnu.

Neomalená kritika na pana primáře Abdula Khaloufa, velkého milovníka teplické historie, ale i města jako takového, vynikajícího chirurga se špičkovými výsledky a hodnocením v ČR i v zahraničí,  je šokem pro všechny slušné lidi.
Málokde se vidí tak obětavý a milý lékař, který skutečně svým pacientům pomáhá. Jeho cesty po světě a přednášky na lékařských kongresech a symposiích jej řadí mezi lékařskou špičku českého zdravotnictví.

Teplice primáři Khaloufovi přirostly k srdci a chce jim pomoci i jinak než lékař, protože mu vadí zvrácenost vztahů, kterou někteří lidé provozují.

Jako teplický občan chce pomoci odstranit vše špatné a věří, že ostatní  Tepličáci mají zájem o to samé.
Je třeba se zbavit bídy, špíny a špinavců, kteří škodí nejen v Teplicích, ale i v celé republice a pomoci lidem opět slušně žít v dostatku a slušném prostředí.

Kritika od těch, kteří možná mohou i za současný smutný stav naší země a vztahů mezi lidmi je naprosto nemístná a odsouzeníhodná!

Lidé styďte se a napravte vztahy v naší společnosti tak, aby znovu panovala úcta a respekt před těmi, kteří si to zaslouží, jichž je třeba si vážit a v mnoha případech jim být i vděčni za jejich činy.
Vzdejte hold těm, kteří občany nejen zachraňují, ale chtějí je i chránit před bídou, nepravostmi a nepoctivostí!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama