Ing. Josef Barta, MBA

  • OČR
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.01.2014 14:35:34

Vyhlášení soutěže - "Kde končí elektrošrot"

Vyhlášení soutěže - "Kde končí elektrošrot"

Elektrospotřebičem je zařízení, které ke svému provozu potřebuje elektrickou energii nebo elektromagnetické vlnění. Velké množství z nich slouží v domácnostech, ale používají je i ve firmách, úřadech, školách a prakticky všude, kde člověk má své zájm

 Když jsou nové, slouží těm, kteří si je koupili a zpravidla jim dělají radost. Hůře na tom jsou v době, kdy jejich životaschopnost již klesá. Nemají výkon, nepracují dobře nebo svým stavem mohou ohrožovat i své okolí.

Jsou ale lidé, kterým jde jen o peníze, a ze vztahu k elektrospotřebičům peníze inkasují, bez práce a zásluh. Vůbec je nezajímá ani životní prostředí, ani škody, které vznikají ostatním.

Republiková rady strany „Občané České republiky“ tímto vyhlašuje soutěž o nejlepší fotografii či příběh s tématikou „osudy elektrošrotu“. Upozorněte na to, co se s vyřazenými elektrozařízeními děje – kde a jak končí – kam je dávají poslední uživatelé!?

Navrhněte řešení, co změnit! Jak občany motivovat, jak elektrospotřebiče zlevnit snížením poplatků vybíraných prakticky za nic. Všechny náměty a zkušenosti jsou vítány.

Kam se vyhazují vyřazené elektrospotřebiče, kde jsou shromažďovány ve volné přírodě nebo na různých dvorech ve větším množství, jak hyzdí ulice obcí a měst, přírodu. Nafoťte, zašlete!

Vaše fotografie a příběhy zasílejte na info@obcane-cr.cz. Nejlepší budou zveřejněny. Vybraný absolutní vítěz obdrží finanční výhru ve výši 9.999,-Kč.

Všichni účastníci zdarma obdrží potvrzení svého soutěžního příspěvku a elektronické vydání „18 tezí pro život“, které jim může být pomocníkem při jejich rozhodování o své budoucnosti, nejen na poli ochrany životního prostředí, ale ovlivnění dění ve společnosti.

Soutěž začíná právě teď !!! Uzávěrka soutěže je stanovena na 28.2.2014 ve 24,00 hodin.

Výsledky budou vyhlášeny dne 7.března 2014 na www.obcane-cr.cz na blogu idnes a blogu novinky.cz.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama