ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.07.2010 18:50:00

Jmenování likvidátorů proběhlo zcela nestandardně

Jmenování likvidátorů proběhlo zcela nestandardně

Ministr Jankovský odvolal likvidátory státních podniků.

Ministr pro místní rozvoj Kamil Jankovský dnes odvolal čtyři likvidátory státních podniků, kteří byli jmenováni za nejasných okolností ke dni 10. 7. 2010 ředitelem odboru legislativněprávního panem Martinem Dušičkou.

Martin Dušička plošně odvolal tři dny před jmenování nové vlády likvidátory všech státních podniků v gesci Ministerstva pro místní rozvoj. Následně pak jmenoval do funkce likvidátorů Jozefa Šrámka, Ladislava Vilimovského, Blanku Kořínkovou a Petra Knapa.
 
„Způsob odvolání likvidátorů všech státních podniků a následné jmenování nových čtyř likvidátorů panem Dušičkou byl nestandardní",  zdůvodnil své rozhodnutí ministr pro místní rozvoj  Kamil Jankovský.
 
Ministr Kamil Janovský  odvolal Martina Dušičku z funkce ředitele odboru legislativněprávního a opět jmenoval jím odvolané likvidátory. Ti během dvou měsíců buď dokončí likvidaci státních podniků nebo navrhnou řešení dalšího postupu.
 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama