ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2011 19:39:36

Máme výhrady ke zrušení superhrubé mzdy

Máme výhrady ke zrušení superhrubé mzdy

„Principielně považujeme přechod ze superhrubé na hrubou mzdu za dobrý nápad,“ řekl ministr pro místní rozvoj Kamil Jankovský, který ale zároveň upozornil, že návrh resortu financi má své nedostatky.

„Na první pohled vypadá model přechodu na hrubou mzdu navrhovaný ministerstvem financí korektně, ve skutečnosti jde ale jen o vytvoření zdání konkurenceschopnosti, ani v cenách produkce se tento návrh podle nás neprojeví,“ řekl ministr pro místní rozvoj Kamil Jankovský. Podle ministra Jankovského by navíc dopady návrhu negativně pocítily nízkopříjmové skupiny obyvatelstva, které by totiž ve výsledku platily více než v současnosti.

Další podrobnosti o postoji Věcí veřejných k návrhu ministerstva financí vysvětlil ministr Kamil Jankovský.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama