Ing. Karel Tureček

  • ANO 2011
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.09.2017 10:10:35 - Verba

hlasování o vydání BsF

Proč jste změnila názor? Jaký smysl má odejít při hlasování ze sněmovny nebo se zdržet hlasování? Možná je obvinění vykonstruované, ale jak jinak to chcete dokázat, než u soudu? Mě přijde vaše jednání dost zbabělé, ale je mi jasné, že víte, že bez Babiše byste nebyli ani vy. Také nechápu, k čemu tak včera bylo celé to divadlo? Babiš s Faltýnkem jsou obviněni z něčeho, co měli udělat ještě před vstupem do politiky. Jaký smysl tak zde má imunita? Prosím, odpovězte mi věcně. Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.09.2017 17:41:57 - Ing. Karel Tureček
 

Dobrý den,

jak můžete vysledovat v médiích, názor jsem nezměnil. Před hlasováním jsem např. pro ČT nebo pro  Jihlavské listy sděloval, že jsem proti vydání Andreje Babiše a Jaroslava Faltýnka. Dva měsíce před volbami je to cílená a přesně načasovaná politická kampaň proti nim a proti Hnutí ANO. Vědomě říkám, že je to „čuňárna“. Na znamení nesouhlasu a jednoty jsme se na jednání klubu Hnutí ANO dohodli, že jednací sál opustíme a zůstanou jen ti, kterých se návrh na obvinění týká. Andrej Babiš je prostě schopnější, lepší, oblíbenější předseda než pánové Kalousek, Sobotka či Bělobrádek, proto jim nezbylo, než se jej pokusit před volbami oslabit tímto účelovým a slabošským pošpiněním.

Karel Tureček