Ing. Klára Dostálová

  • BPP
  • Královéhradecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.09.2021 16:18:42 - mil391

585/2020 Sb.

Dobrý den, stále jsem ještě nedostal odpověď, proč byly pojišťovny vyjmuty z vrácení peněz klientům postižených žák.585, když neposkytly žádné služby a přišly si tak bez rizika k mnohatisícovým ziskům. Že by obava ze žalob nadnárodních společností. Odpovíte proč jste připravili lidí o spoustu peněz ? Zlatník M.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.10.2021 9:02:05 - Ing. Klára Dostálová
Dobrý den, děkuji za váš dotaz. Zákon, na který odkazujete, je novelou zákona o podmínkách získávání a uznávání způsobilosti k výkonu nelékařských zdravotnických povolání a k výkonu činností souvisejících s poskytováním zdravotní péče. Pokud máte na mysli jiný zákon, který navrhlo MMR, tzv. lex voucher, pak tento zákon se týká zájezdů, nikoliv pojištění. Pojištění není součástí zájezdu a tento zákon se na tuto oblast vůbec nevztahuje. K žádným legislativním změnám v oblasti pojištění v gesci MMR nedošlo. S pozdravem KD