Ing. Klára Dostálová

  • BPP
  • Královéhradecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.07.2021 15:52:50 - liberal

Dobrý den paní ministrině.

Chtěl jsem se zeptat můžeme zrušit pojistky my co máme pojištěný majetek? Dáte to do zákonu ,že ti co si nepojistí dům ,auto atd. těm to v případě živelné pohromy zaplatí stát? Mě totiž udivuje, že se tady 30 let mumlá o zodpovědnosti jedince ,že tady už nemáme socialismus a najednou se dělá opak. Ti co si rvali od huby a platily pojistky jsou na tom stejně jak ti co ty peníze třeba prochlastali že? Tak odpovíte ,můžeme rušit pojistky? Protože v naší vesnici nám stát nedal ani korunu na opravy domu po povodních. si jsme měli smůlu ,že nebylo před volbami a tak se vám z cizího rozdává že?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.07.2021 14:59:59 - Ing. Klára Dostálová
Dobrý den, děkuji za Váš dotaz a zároveň se omlouvám, že odepisuji až nyní. Možná jste to už slyšel v televizi nebo četl v novinách, ale faktem je, že jsme zvýhodnili pojištěné a od státu obdrží více, než byla plánovaná dotace. Podívejte se naše webové stránky, kde jsou jednotlivé příklady a kde je i vidět, o kolik může dostat pojištěný vlastník zničeného domu více, než-li nepojištěný. Chceme lidi motivovat, aby se pojišťovali. S pozdravem, KD