Ing. Leopold Sulovský

  • Ostravak
  • Ostrava-město
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.10.2018 15:56:37 - Laudová Klára

Pomoc sirotkům

Dobrý den, ono nelze obviňovat lidi, co se bojí, že jsou nemorální. Je totiž pravda, že i u nás je hodně sirotků a ti také potřebují pomoc. A podle mě, ti, co opravdu pomáhájí, o tom nemají potřebu mluvit. Návrh, s kterým přišla paní Šojdrová je ale hodně nepromyšlený a to mnohé i mě děsí. Navíc podle mě, to že ti, co přijetí podporují nejsou schopni dát lidem odpovědi, nahrává právě populistům. Já neříkám, že nikoho nemáme přijímat, ale ta pomoc musí být promyšlená. Jaké děti, odkud a kam přijmout. Co s nimi bude, až tu budou. Počítá se s tím, že tu budou navždy nebo jen dočasně? A na tyto otázky mi nikdo zatím odpověď nedal.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.10.2018 9:43:00 - Ing. Leopold Sulovský
 Dobrý den, již jsem vám přece odpověděl. A v ČR nefunguje více věcí, je to vizitka dosavadních levicových vlád, včetně té současné neomarxistické. Znova opakuji, že vše je o lidech. Nejsem zastáncem plošného přijímání uprchlíků, ale ani formalismu atd, a vždy by se mělo jednat, když je třeba, jak jsem už uvedl.
Nemá smysl se zde rozepisovat o tom, že je špatně nastaven i systém zdravotnictví, to ví každý. Ale to mají lidé možnost ovlivnit ve volbách, tak dle dosavadních výsledků voleb máte odpověď i na to.