Ing. Ludmila Bubeníková

  • STAN
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.05.2013 12:08:20

Krajský sněm hnutí Starostové a nezávislí v Moravskoslezském kraji

Krajský sněm hnutí Starostové a nezávislí v Moravskoslezském kraji

Dne 30. dubna 2013 řádně proběhl Krajský sněm Starostů a nezávislých v Moravskoslezském kraji.

Přestože se mnoho registrovaných příznivců a členů STAN nemohlo z důvodu pracovních povinností zúčastnit, sněm proběhl dle stanov a přijal platná usnesení. Se starosty přijel diskutovat a zejména představit rámcové obrysy nové smlouvy s TOP09 místopředseda hnutí JUDr. Stanislav Polčák.


Účastníci sněmu mimo schválení Zprávy o činnosti Krajského výboru doporučili Celostátnímu sněmu schválit smlouvu s TOP09 ve znění, které připravil Celostátní výbor. Současně byli nominováni delegáti Moravskoslezského kraje pro nadcházející Celostátní sněm, který se bude konat 31. května 2013. Moravskoslezský kraj budou zastupovat Ludmila Bubeníková, Josef Dus, Jiří Konštacký, Jan Lipner, Petr Martiňák a Petr Rys.


Dalším zajímavým tématem byla nová  forma vydávání STANovin v našem kraji, které by měly informovat o úspěších jednotlivých obcí, ale i kriticky reagovat na současné problémy především na krajské úrovni. Noviny budou obsahovat i informace z nejvyšší politiky a legislativního procesu.

Předpokládáme, že se „naši“ starostové aktivně zapojí a rádi se  podělí o své dobré (ale možná i špatné)  zkušenosti z každodenního náročného života komunálního politika.


Děkuji všem, kteří se jakýmkoliv způsobem  zapojili do přípravy sněmu a také se jej aktivně zúčastnili.


Ing. Ludmila Bubeníková

předsedkyně KV STAN v MSK, starostka obce Velká Polom a poslankyně PSP ČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama