Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.08.2021 22:22:00

Dlouhodobě žádám ministra Havlíčka, aby nenechal chátrat nádražní budovy

Dlouhodobě žádám ministra Havlíčka, aby nenechal chátrat nádražní budovy

Komentář na facebookovém profilu k chátrání nádražních budov

 Včera jsem byl na super akci na Nádraží mezi Dvěma Světy, kde odhalili novou knihobudku a hlavně spolek, jehož cílem je zachránit místní nádraží. Tohle se mi moc líbí, tak jsem je přijel podpořit.

Dlouhodobě komunikuji s Ministerstvo dopravy a panem ministrem Havlíčkem a žádám ho o to, aby nenechal chátrat nádražní budovy, nebo je dával za velké peníze demolovat, když je lze bezplatně převést na obce a ty je často velmi chtějí. Je to pro ně možnost vytvořit i z neužívaných budov třeba kulturní dům, knihovnu, muzeum, obchod apod, na což jinak marně hledají jiný prostor.

Bohužel v tom ministersrvo stále nepokročilo, takže k tomu pana ministra vyzvu znovu v interpelaci. Je to velká škoda často nádherné budovy nechat jen tak bez užitku spadnout, nebo za jejich demolici ještě zbytečně platit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama