Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.03.2021 11:41:00

V čem je u nás zakopaný pes

V čem je u nás zakopaný pes

Komentář na facebookovém profilu k distribuci vakcín

 "Podle údajů Ministerstva zdravotnictví máme 250 000 nevyočkovaných dávek, takže to nevypadá, že by byl problémem nedostatek. Mnohem větším problémem je, že se vakcíny nedostávají, kam mají," řekl Jan Trnka, přednosta Ústavu biochemie 3. LF UK pro Český rozhlas Plus.

Tohle ilustruje, v čem je u nás zakopaný pes. Očkování by mohlo být rychlejší, ale to by musela být logistika správně řízena a zajištěna z centra, aby všude byly dodávky tak, jak mají. Pak bychom nečetli na internetu, že by se na to ráda vrhla služba rozvážející potraviny, protože tuhle činnost zvládají lépe než stát. Přitom ani nemají geniálního mikromanagera, tak jak to dělají...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama