Ing. Marian Murčo

  • BPP
  • Praha 11
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.09.2016 12:06:44

ANO, jsme jako politici. Prostě NEMAKÁME

ANO, jsme jako politici. Prostě NEMAKÁME

Arogance a chuť po moci dosáhla na radnici Prahy 11 svého vrcholu. Radní ANO a TOP na Praze 11 pokračují v čistkách nepohodlných kolegů. Kdo se jim postaví do cesty .... bude odvolán!

Vážení zastupitelé, kolegové na Praze 11,minulý týden jsem byl na radě MČ Praha 11 odvolán z představenstva společnosti Jihoměstská sociální a.s. hlasy radních Jiravy, Říčaře, Balíka (ANO), Lepše a Urbánka (TOP 09). Pánové Lukeš a Štyler (HPP 11) proti.

Z jednání Rady MČ, kterého jsem se účastnil, jasně vyplynulo, že moje odvolání má jasné politické pozadí (bylo to oficiálně přiznáno i radními za ANO a TOP). Na Radě MČ ze strany ANO a TOP padly jenom dva důvody mého odvolání. Nedůvěra ve mne a dosazení odborníka na mé místo. Nedůvěra samozřejmě politická, protože profesní důvod nedůvěry ve mne a mé schopnosti vyjádřen nebyl.

Výsledky mojí práce a práce představenstva za poslední dva roky nikoho ze zmíněných radních nezajímaly. Hnutí ANO všude chválí nynější situaci v JMS a.s. a je hrdo na výsledky této společnosti. A jako poděkování za skvělou práci představenstva odvolají předsedu představenstva.

Vše pod heslem: Jsme jako politici. Prostě NEMAKÁME.

Když v průběhu mého argumentování na oba zmíněné důvody mého odvolání radním došly smysluplné odpovědi, tak radní Říčař požádal o ukončení diskuse. Což je běžná praxe ANO a TOP na zastupitelstvu MČ Prahy 11. Tento návrh radní za ANO a TOP s radostí přivítali.

Každopádně, na rozdíl od radních za ANO a TOP (jediného akcionáře) moc si vážím práce všech členů představenstva, které dokázalo vést společnost ve velmi obtížné době. Je za námi spousta skvěle vykonané práce. Jsem hrdý na to, že se mi do nástupu mocenských ambicí pana Jiravy (radní za ANO) povedlo řídit společnost apoliticky, bez ohledu na politickou příslušnost členů představenstva a s důrazem na výsledky jak ekonomické, tak i v oblasti péče o naše seniory.

Já osobně jsem svoji práci vykonával pro lidi, ne pro politické body. Byl bych rád, kdyby tento směr byl ve společnosti zachován i nadále. Bohužel sám vidím, že to budete mít opravdu těžké. Proto vám všem, kteří chtějí skutečně pracovat pro lidi, přeji hodně sil, které budete určitě potřebovat. 
Ti lidé, o které se staráme, za to stojí...

Ing. Marian Murčo

zastupitel MČ Praha 11, nezařazený od 1/2016, 

bývalý místopředseda ANO Praha 11

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama