Ing. Michal Dvouletý, MBA

zastupitel Zlínského kraje a města Uherské Hradiště
  • Soukromníci
  • Zlínský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.01.2017 0:14:01

Michal Dvouletý (Soukromníci): Už to víte? Všichni budeme abstinenti!

Michal Dvouletý (Soukromníci): Už to víte? Všichni budeme abstinenti!

Strana soukromníků a senátor Ivo Valenta bojovali proti protikuřáckému zákonu a likvidaci venkovských hospod.

Už to víte? Všichni budeme abstinenti!!!!

O každém z nás se totiž dá s trochou nadsázky říct, že "lze důvodně předpokládat, že po požití alkoholu můžeme ohrozit zdraví lidí nebo poškodit majetek" (citace z protikuřáckého zákona). A prodávat alkohol takovým lidem je od teď přísně zakázáno.

Ale pozor, zákaz se týká nejen hospodských a barmanů, ale také vinařů nebo prodejců ve večerce nebo velkém supermarketu. Za porušení tohoto zákazu hrozí roční zákaz činnosti.

No rozumíte tomu? Já vůbec! A divím se hospodským i všem ostatním, že si něco takového nechaljí líbit. Marně za ně bojovali někteří rozumní senátoři, jako např. slovácký senátor Ivo Valenta a Strana soukromníků České republiky.

Dobroseři se spojili a upletli na živnostníky další sprostý bič. Proto říkám, nenechejme si líbit tuto státní šikanu a vraťme to politkům už letos na podzim v parlametních volbách.

Ing. Michal Dvouletý
místopředseda Strany soukromníků ČR ve Zlínském kraji
zastupitel Zlínského kraje
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama