Ing. Michal Dvouletý, MBA

zastupitel Zlínského kraje a města Uherské Hradiště
  • Soukromníci
  • Zlínský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.04.2021 21:44:48

Dvouletý (Soukromníci): Můžete si vybrat ze tří skupin politiků

Dvouletý (Soukromníci): Můžete si vybrat ze tří skupin politiků

Politiky můžete rozdělit do tří skupin:

První a v parlamentu stále nejsilnější skupinu tvoří ti, kteří ničí naši zemi i naše životy nesmyslnými vládními opatřeními, jež jsou navíc v rozporu se zákony a ústavou.
Druhou a dnes velmi ambiciózní skupinou jsou pak ti poslanci, kteří se třepou na ministerská křesla, ale chtějí ničit naši zemi a naše životy v příštích letech. Proto hlasují pro šikanózní pandemický zákon, tleskají povinným rouškám a testům ve školách a prosazují CovidPas nebo Zelenou Kartu jako jedinou možnou vstupenku ke kadeřníkovi, na pivo či za zábavou.
Třetí a stále přehlíženou skupinou jsou pak ti politici, kteří nikdy nezvedli ruku pro nouzový stav ani pandemický zákon, trvají na návratu všech dětí do škol bez podmínek, jejíchž právníci vyhrávají soudní spory a ruší jedno vládní opatření za druhým, odmítají státem diktovanou diskriminovat zákazníků pomocí čipů či karet všeho druhu a do posledních sil budou hájit svobodu každého jedince.
Jsem rád, že patřím k té třetí skupině a že spojená pravice v podobě Trikolóry, Svobodných a Soukromníků představuje skutečnou změnu pro naši zemi a naději svobody a prosperity pro nás i generaci našich dětí.
Ing. Michal Dvouletý, MBAmístopředseda Strany soukromníků České republiky
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama