Ing. Michal Kostka

Poctivě, s odvahou, za to, aby se věci dělaly lépe...
  • KSČM
  • Kroměříž
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.01.2018 1:20:04

Neplatné hlasy nevyhrály, ale není všemu konec

Neplatné hlasy nevyhrály, ale není všemu konec

Chtěl bych pogratulovat Neplatným hlasům ke krásnému počtu hlasů - 29027. Neplatné hlasy, nejlepší kandidát z těch, kteří byli v nabídce, tak skončily na krásném předposledním místě. Není to ideální, ale čekal jsem úplně poslední místo.

Za sebe děkuji také všem, co místo jednoho z těch devíti zbytečných, nezajímavých a téměř nic dobrého nenabízejících kandidátů podpořili Neplatné hlasy...

Osobně očekávám, že jak Drahoš, tak Zeman budou ve funkci prezidenta podlézat NATO, krvavým diktaturám typu Saúdská Arábie, militaristickým režimům typu USA a zdánlivě soupeřící antisociální pravici s Babišem, Fialou a Kalouskem v čele. Jak jsem již uvedl, nejsem příznivcem pojmu národní zájmy, ale jsem pevně přesvědčen, že nic z výše uvedeného se za náš národní zájem považovat nedá.

Proto setrvávám na svém stanovisku věnovat těmto volbám neplatný hlas – opět se jménem fiktivního prezidenta Zafodem Bíblbroxem, který jakoby ty naše dva kandidáty parodoval.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama