Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2019 14:06:21

Doufám, že to spolu zvládneme ještě čtyřikrát

Doufám, že to spolu zvládneme ještě čtyřikrát

Projev prezidenta republiky při slavnostním zahájení koncertu „Můj šestý rok s Vámi“

Vážený pane premiére, vážení a milí přátelé,

to „milí" bych chtěl podtrhnout, protože každý rok se tady scházíme, a teď už je to pošesté. Doufám, že to spolu zvládneme ještě čtyřikrát. A kromě toho, samozřejmě, se s vámi rád a často setkám na nejrůznějších akcích, například na mých výjezdech do krajů.

Jak už řekla Alex, to dnešní setkání je svým způsobem výjimečné, protože mi dává příležitost poděkovat vám všem za pomoc a podporu nejen, ale také při druhé prezidentské volbě. Možná, že si vzpomínáte, jak jsme vás krmili v předchozích výročních dnech prezidentské inaugurace Rusalkou. I když árie Rusalky je nepochybně krásná, když ji slyšíte pořád, není to k poslouchání, podobně jako i vynikající jídlo, když ho jíte pořád, tak už ho nevydržíte. Já jsem nesmírně rád, že jsme pro vás dnes mohli připravit něco jiného.

Moje paní se před rokem seznámila s Mireille Mathieu a jsem rád, že mezi sebou mají tak krásný vztah, že na nedávném koncertu této zpěvačky dokonce moje paní dostala od Mireille věnovánu jednu píseň. Možná, že by bylo dobré, abych i já dostal věnovánu jednu píseň, například Blue Bayou, kterou mám z jejího repertoáru nejraději.

Co říci na závěr, kdepak je Alex? Milá Alex, já vím, že to sem zdánlivě nepatří, ale mám Tě rád a protože nosíš pod srdcem děťátko a věřím, že tentokrát to dobře dopadne, tak Ti přeji, aby rostlo do zdraví a do krásy a až přijde puberta, tak se z něho stane protivný spratek.

Přeji vám tedy krásný hudební zážitek a ještě jednou vám děkuji za to, že jste přišli.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama